023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Whiplash

Een whiplash is een complexe aandoening waarmee verschillende lichamelijke, maar ook psychische klachten gepaard gaan. Veelvoorkomende symptomen zijn nekpijn, duizeligheid, concentratieproblemen en slapeloosheid. Deze klachten ontstaan vaak na een auto-ongeluk waarbij de nek een harde klap te verduren heeft gehad. Vooral na een kop-staartbotsing of een kettingbotsing ervaren slachtoffers whiplash klachten. Door de harde klap kan zenuwweefsel en spierweefsel beschadigd raken en kunnen wervelgewrichten verschuiven. Het ongeluk veroorzaakt pijn op korte termijn, maar ook pijn dat lang en soms blijvend aanhoudt.

Whiplash schadevergoeding

Wanneer u door de schuld van een ander last heeft van dit soort klachten, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Bij een whiplash kan het opeisen van een schadevergoeding echter een langdurig proces zijn. Om een passende whiplash schadevergoeding te krijgen, moeten de klachten wel duidelijk zijn. Helaas is dat bij een whiplash niet altijd het geval. De klachten ontstaan pas vaak na een tijdje en zijn per persoon verschillend. Wie kan dan bewijzen dat de klachten zijn veroorzaakt door de schuld van een ander bij een verkeersongeval? Kortom, u bent in een ingewikkeld proces beland.

Nekpijn na aanrijding?

Heeft u naast nekpijn na een aanrijding ook nog andere klachten, maar weet u niet zeker of het om een whiplash gaat? Concentratieproblemen, vermoeidheid en vergeetachtigheid zijn ook symptomen van een whiplash. Zorg ervoor dat u actie onderneemt als u denkt recht te hebben op een schadevergoeding bij een whiplash. Nekpijn na een aanrijding betekent dus niet altijd louter stijfheid in uw nek. Schakel een ervaren letselschade advocaat in om u te ondersteunen. De vakman helpt u graag bij het opeisen van een schadevergoeding. Bel ons op 023 - 799 08 80 of vul ons contactformulier in.

Waarom kiest u voor ons?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging