023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Verkeersongeval

U hoeft zelf geen agressieve weggebruiker te zijn om betrokken te raken bij een verkeersongeval, dit kan zelfs de meest ervaren of voorzichtige verkeersdeelnemer overkomen. Als u geluk heeft houdt u aan het verkeersongeval alleen blikschade aan uw auto over, in een erger geval loopt u zelf lichamelijke of psychische schade. Als u letselschade over houdt aan een aanrijding, kunt u een beroep doen op De vakman in Haarlem. Het verkeersongeval hoeft hiervoor niet in Haarlem te hebben plaatsgevonden, wij zijn werkzaam in de gehele regio en kunnen u dus altijd van dienst zijn.

Verkeersongeval schadevergoeding

Wilt u na een verkeersongeval een schadevergoeding aanvragen? Na een verkeersongeval komt er vaak veel op u af, zeker als u letsel heeft opgelopen bij het ongeval. Of het nu tijdelijk of permanent letsel betreft; u zult waarschijnlijk kosten moeten maken. Denk hierbij aan onverzekerde medische kosten of hulp in de huishouding. En wat als u bijvoorbeeld niet in staat meer bent om te werken? In Haarlem helpen wij u een schadeclaim in te dienen om hiervoor een verkeersongeval schadevergoeding te krijgen. U kunt daarnaast ook immateriële schade verhalen op de veroorzaker van het verkeersongeval. Een vergoeding voor immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Wij kunnen u ook helpen bij het opeisen van smartengeld.

Verkeersongeval juridische hulp

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Haarlem of in de omgeving van Haarlem en wilt u weten welke stappen u als slachtoffer kunt ondernemen? Wanneer iemand anders aansprakelijk is, dan kunt u de kosten voor juridische hulp bij een verkeersongeval vaak ook verhalen op de aansprakelijke partij. Onze advocaten helpen u graag verder. Bel naar 023 - 799 08 80 of vul ons contactformulier in.

Waarom kiest u voor ons?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging