023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Betrokken bij een verkeersongeval?

U hoeft zelf geen agressieve weggebruiker te zijn om betrokken te raken bij een verkeersongeval, dit kan zelfs de meest ervaren of voorzichtige verkeersdeelnemer overkomen. Als u geluk heeft houdt u aan het verkeersongeval alleen blikschade aan uw auto over, in een erger geval loopt u zelf tijdelijke letselschade op of heeft u blijvend letsel na ongeval. Als u letselschade over houdt aan een aanrijding, kunt u een beroep doen op de diensten van Berntsen Mulder Letselschade in Haarlem. Het verkeersongeval hoeft hiervoor niet in Haarlem te hebben plaatsgevonden, wij zijn werkzaam in de gehele regio en kunnen u dus altijd van dienst zijn.

Wat te doen bij letselschade na een verkeersongeval

Na een verkeersongeval komt er vaak veel op u af, zeker als u letsel heeft opgelopen bij het ongeval. Of het nu tijdelijk of permanent letsel betreft; u zult waarschijnlijk kosten moeten maken. Denk hierbij aan onverzekerde medische kosten of hulp in de huishouding. En wat als u bijvoorbeeld niet in staat meer bent om te werken? In Haarlem helpen wij u een schadeclaim in te dienen om hiervoor een vergoeding te krijgen. U kunt daarnaast ook immateriële schade verhalen op de veroorzaker van het verkeersongeval. Een vergoeding voor psychische schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Wij kunnen u ook helpen bij het opeisen van smartengeld.

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Haarlem of in de omgeving van Haarlem en wilt u weten welke stappen u als slachtoffer kunt ondernemen? Onze advocaten helpen u graag verder.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging