023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Smartengeld opeisen in Haarlem

Niet alleen de materiële schade die u oploopt bij een ongeval kan vergoed worden. Ook als u door de schuld van een ander immateriële schade lijdt, kunt u daar een schadevergoeding voor krijgen. Bij immateriële schade moet u denken aan verdriet en pijn, maar ook aan een trauma of psychische gevolgen van opvallende littekens die u heeft overgehouden aan een ongeluk. Een vergoeding voor deze emotionele schade wordt smartengeld genoemd. Smartengeld kan bij grote emotionele schade hoog oplopen, maar het vaststellen van een passend smartengeld bedrag is vaak een lastig proces.

Hulp bij vergoeding psychische schade

Materiële schade is gemakkelijker te vertalen naar een financiële waarde dan immateriële schade. De rechter moet elke situatie beoordelen en een passend bedrag vaststellen. Denkt u recht te hebben op een morele schadevergoeding? De advocaten van Berntsen Mulder Letselschade staan u graag bij in deze moeilijke periode. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u over uw situatie en ondersteunen u bij de te nemen stappen. De kosten voor de juridische ondersteuning kunt u, net als de schadevergoeding, verhalen bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. U kunt ons bereiken via 023 - 799 08 80. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging