023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Recht op een schadevergoeding in Haarlem

Heeft u letselschade opgelopen door bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval, een geweldsdelict of een medische fout? Wij raden u dan sterk aan om een specialist op dit gebied in te schakelen die uw belangen op professionele wijze kan behartigen. In de omgeving van Haarlem kunt u hiervoor een beroep doen op de diensten van Berntsen Mulder Letselschade. Als letselschadeadvocaat in Haarlem kunnen wij voor u een schadevergoeding aanvragen en u helpen bij het juridische proces.

Materiële en immateriële letselschadeclaim

Bij schadeclaim indienen wordt compensatie geclaimd voor alle materiële en immateriële schade die u heeft opgelopen. De immateriële schade is de lichamelijke schade en de schade aan bezittingen. Geestelijke schade verhalen we in de vorm van smartengeld en is bedoeld ter compensatie van bijvoorbeeld een trauma of blijvende littekens.

Schaderegeling in plaats van een letselschadevergoeding

In Haarlem en in de omgeving van Haarlem kunnen wij een schadeclaim voor u indienen. Het resultaat van de zaak zal niet altijd overeen komen met wat er in deze schadeclaim is geëist, meestal wordt er een schaderegeling getroffen. Dit houdt in dat wij voor u in overleg gaan met de advocaat van de andere partij om de aansprakelijkheid en vergoeding te bepalen. Hierbij verzamelen wij zoveel mogelijk bewijslast om de aansprakelijkheid van de tegenpartij aan te tonen. Daarnaast wordt aan de hand van de rapporten van de politie en behandelende artsen bepaald hoe groot de schade voor u is. U wordt gecompenseerd voor alle schade die u heeft geleden.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging