023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Schadevergoeding

Heeft u letselschade opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een geweldsdelict of een medische fout? Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor het ongeval, dan is deze verplicht om de schade te vergoeden. U heeft dan recht op een schadevergoeding. U kunt een vergoeding krijgen voor alle materiële en immateriële schade die u heeft opgelopen. De materiële schade is de lichamelijke schade en de schade aan bezittingen. Immateriële schade verhalen we in de vorm van smartengeld en is bedoeld ter compensatie van bijvoorbeeld een trauma of blijvende littekens.

Schadevergoeding aanvragen

Vaak heeft de aansprakelijke partij een aansprakelijkheidsverzekering. Een schadevergoeding aanvragen gaat dus via de aansprakelijkheidsverzekeraar van de veroorzaker. Er kan een discussie ontstaan over de precieze hoogte van de schade. Meestal wordt er een schaderegeling getroffen. Dit houdt in dat wij voor u in overleg gaan met de verzekeraar of met de advocaat van de andere partij om de aansprakelijkheid en vergoeding te bepalen. Hierbij verzamelen wij zoveel mogelijk bewijslast om de aansprakelijkheid van de tegenpartij aan te tonen.

Wanneer uw lichamelijke letsel langer dan drie maanden aanhoudt, dan zal de verzekeraar een voorschot uit moeten betalen van te intussen geleden schade. Meestal gaat dit om een bedrag dat zij ten minste erkennen als vergoeding. Nadat het slachtoffer volledig is hersteld en er sprake is van een medische eindtoestand, kan de uiteindelijke hoogte van de vergoeding worden bepaald. Kortom, een schadevergoeding aanvragen is vaak niet gemakkelijk.

Letselschadeclaim indienen

Wilt u een letselschadeclaim indienen? In Haarlem en omgeving kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en eerlijke rechtsbijstand. Wij kunnen samen met u een schadeclaim indienen en u helpen bij het juridische proces. Bel gerust naar 023 - 799 08 80 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Waarom kiest u voor ons?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging