023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Wat is letselschade?

Letselschade is de fysieke en mentale schade die u ondervindt wanneer u het slachtoffer bent van een ongeval. Hierbij moet de schade worden veroorzaakt door een ander. Dit houdt in dat er vele verschillende vormen van letselschade bestaan. Zowel een verkeersongeval als een medische fout valt onder letselschade. Bij letselschade heeft u recht op een geldelijke vergoeding. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de ernst en de oorzaak van de schade.

Letselschade door medische fout

Een verkeersongeval is de meestvoorkomende oorzaak van letselschade, maar ook letsel na een medische fout komt helaas vaak voor. U komt in het ziekenhuis om geholpen te worden, maar ook hier worden wel eens fouten gemaakt. Denk hierbij aan verkeerde medicatie, een verkeerde diagnose of een fout tijdens de behandeling of een operatie. Als het ziekenhuis nalatig is geweest kunt u hen aansprakelijk stellen voor uw geleden schade. Hiervoor is het noodzakelijk dat u de expertise van een ervaren letselschadespecialist inschakelt. In Haarlem en in de omgeving van Haarlem staat een medisch advocaat van Berntsen Mulder Letselschade voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring met het verhalen van letsel na een medische misser kunnen we u op deskundige wijze helpen.

Wilt u meer weten over onze diensten in Haarlem of wilt u direct een afspraak maken met een advocaat medische fouten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging