023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Medische fout

Een verkeersongeval is de meestvoorkomende oorzaak van letselschade, maar ook letsel na een medische fout komt helaas vaak voor. U komt in het ziekenhuis om geholpen te worden, maar ook hier worden wel eens fouten gemaakt. Denk hierbij aan verkeerde medicatie, een verkeerde diagnose of een fout tijdens de behandeling of een operatie. Als het ziekenhuis nalatig is geweest kunt u hen aansprakelijk stellen voor uw geleden schade.

Wat is een medische fout?

Er is sprake van een medische fout als vastgesteld kan worden dat een andere redelijk bekwame en redelijk handelende beroepsgenoot de behandeling beter zou hebben uitgevoerd dan de dienstdoende arts die de patiënt behandeld heeft. De vraag is dus eigenlijk of de schade die is veroorzaakt voorkomen had kunnen worden door een andere arts.

Letselschade door medische fout

Het oplopen van letselschade door een medische fout is een dubbele tegenslag. Het is erg vervelend wanneer er bij de behandeling van uw ziekte of aandoening ook nog iets misgaat. Het is vervolgens erg ingewikkeld om vast te stellen dat het gaat om een medische fout. Tijdens een spoedgeval moeten er vaak lastige beslissingen gemaakt worden door een arts. Soms zijn er alleen maar slechte en de minder slechte opties en moet er toch een beslissing gemaakt worden. De gevolgen kunnen daarnaast niet altijd worden voorzien. Bij letselschade door een medische fout is het daarom belangrijk dat u de expertise van een ervaren letselschadespecialist inschakelt.

Medische fout Haarlem

Wilt u meer weten over onze diensten in Haarlem of wilt u direct een afspraak maken met een advocaat medische fouten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. In Haarlem en in de omgeving van Haarlem staat een medisch advocaat van De vakman voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring met het verhalen van letsel na een medische fout kunnen we u op deskundige wijze helpen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging