023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Letselschadespecialist

De vakman is in de regio Haarlem uw letselschadespecialist. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring op het gebied van letselschade en zijn lid van verschillende specialisatieverenigingen en beschikken over het Keurmerk Letselschade. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van kwalitatieve dienstverlening. Wij weten als geen ander in welke situatie u zich bevindt. Na een oriënterend gesprek waarin we u informeren over de mogelijkheden zullen we een plan van aanpak voor u opstellen. Een letselschadespecialist van ons kantoor neemt graag het werk voor u uit handen, zodat u ook tijd overhoudt voor uw herstel.

Wat is letselschade?

Letselschade is de fysieke en mentale schade die u ondervindt wanneer u het slachtoffer bent van een ongeval. Hierbij moet de schade worden veroorzaakt door een ander. Dit houdt in dat er vele verschillende vormen van letselschade bestaan. Zowel letsel door een verkeersongeval als door een medische fout valt onder letselschade. Bij letselschade heeft u recht op een geldelijke vergoeding. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de ernst en de oorzaak van de schade.

Letselschadespecialist Haarlem

Als letselschadespecialist in Haarlem kenmerken wij ons door een directe en daadkrachtige aanpak van uw zaak, zonder poeha. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers. Wij zullen ons voor uw zaak inzetten tot de grenzen van de wet. Wanneer wij een mogelijkheid zien om compensatie van uw schade te realiseren zullen wij de kans met beide handen aanpakken. Onze advocaten hebben ruime ervaring met het bijstaan van slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen, productaansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid. Daarnaast zijn wij als letselschadespecialist in Haarlem ook ervaren met ongevallen die in en rondom uw huis kunnen plaatsvinden.

Waarom kiest u voor ons?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging