023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Ervaren letselschadespecialisten

Berntsen Mulder Letselschade is in de regio Haarlem uw letselschade expert. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring op het gebied van letselschade en zijn lid van verschillende specialisatieverenigingen en beschikken over het Keurmerk Letselschade. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van kwalitatieve dienstverlening. Wij weten als geen ander in welke situatie u zich bevindt. Na een oriënterend gesprek waarin we u informeren over de mogelijkheden zullen we een plan van aanpak voor u opstellen. Wij nemen graag het werk voor u uit handen, zodat u ook tijd overhoudt voor uw herstel.

Werkwijze van ons letselschadebureau

Ons advocatenkantoor kenmerkt zich door een directe en daadkrachtige aanpak van uw zaak, zonder poeha. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers. Wij zullen ons voor uw zaak inzetten tot de grenzen van de wet. Wanneer wij een mogelijkheid zien om compensatie van uw schade te realiseren zullen wij de kans met beide handen aanpakken. Onze advocates hebben ruime ervaring met het bijstaan van slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen, productaansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid. Daarnaast zijn wij ook ervaren met ongevallen die in en rondom uw huis kunnen plaatsvinden.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging