023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

 

Karin Nijman

Vanaf jongs af aan heeft Karin Nijman al een passie voor de rechterlijke macht. Sinds 2001 is zij advocaat bij Berntsen Mulder Advocaten en sinds 2006 is zij partner in de maatschap. Daarnaast is ze mede-oprichter van de Stichting Keurmerk Letselschade (SKL) en mag ze het keurmerk van de LSA (Vereniging van letselschade advocaten) voeren. Karin is ook mediator en is lid van de NVMV (Nederlandse Vereniging van Mediators in de Verzekeringsbranche).

“Van alle takken van sport heb ik de leukste uitgekozen. Als advocaat mag je de strijd aangaan voor je cliënten. Je zoekt en graaft net zo lang totdat je de feiten en argumenten gevonden hebt om de wederpartij te overtuigen. Als mediator kijk je juist constructief naar wat de beste oplossing voor alle partijen is. Als je partijen de ruimte biedt om te brainstormen over oplossingen, komen er vaak ideeën waar iedereen van staat te kijken. Wat begint met frustratie over en weer, eindigt in een gezamenlijke toekomstvisie en een oplossing. Als je daar een bijdrage aan mag leveren, dan is je dag goed.”

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging