023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval

De werkgever heeft een grote verantwoordelijkheid voor zijn of haar werknemers en moet ervoor zorgen dat de veiligheid tijdens werktijd te allen tijde wordt gewaarborgd. Maar wanneer is er sprake van een bedrijfsongeval en hoe zit het met de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval? Een bedrijfsongeval is een ongeval tijdens het werk en bij een ongeluk tijdens werk is de werkgever in veel gevallen aansprakelijk. Maar wat als u op weg naar uw werk een ongeluk krijgt? In sommige situaties is het erg lastig om de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval te bepalen. De vakman kan u hierbij helpen.

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

Wanneer er veel schade is geleden, dan is het van belang dat er een passende schadevergoeding wordt geregeld. De aansprakelijke partij zal de schade moeten vergoeden. Bent u betrokken bij een bedrijfsongeval en wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen? De aansprakelijkheid werkgever bij een bedrijfsongeval is zo geregeld dat de werkgever bewijslast heeft. Dit betekent dat hij of zij zal moeten bewijzen dat hij voldoende maatregelen heeft genomen om ongelukken tijdens werktijd te voorkomen. Had de werkgever het ongeluk kunnen voorkomen door meer veiligheidsmaatregelen te nemen? Dan zal u werkgever aansprakelijk gesteld worden. Wilt u het bedrijf aansprakelijk stellen voor schade, maar twijfelt u stappen te ondernemen? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Neem contact met ons op via 023 - 799 08 80. In een oriënterend gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden voor u.

Waarom kiest u voor ons?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging