023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Bedrijfsongeval

Ook op het werk kunt u letselschade oplopen. Denk bij een bedrijfsongeval bijvoorbeeld aan RSI door veelvuldig computergebruik of een val van een steiger in de bouw. Als u op uw werkplek lichamelijke of geestelijke schade oploopt, kunt u dit verhalen op (de verzekeraar van) uw werkgever. De vakman, uw letselschade advocaat in Haarlem, helpt u na een bedrijfsongeval.

Bedrijfsongeval schadevergoeding

Bent u arbeidsongeschikt na ongeluk op het werk? Wij zorgen dat u op de juiste wijze wordt gecompenseerd voor de schade die u hebt geleden. Deze bedrijfsongeval schadevergoeding bestaat uit smartengeld, maar er wordt ook rekening gehouden met extra kosten voor verzorging, gemiste inkomsten en de (financiële) gevolgen van uw letsel in de toekomst. Het arbeidsongeval hoeft hiervoor niet alleen Haarlem te hebben plaatsgevonden, ook in de gehele omgeving van Haarlem helpen wij u met het claimen van een bedrijfsongeval schadevergoeding.

Aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval

Na een arbeidsongeval komt de verhouding met de werkgever vaak onder druk te staan. De werkgever zal wellicht te kennen geven dat het ongeval heeft plaatsgevonden door schuld van de werknemer. De aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval ligt echter vaak bij de werkgever. Om oplopende spanningen te voorkomen ondernemen werknemers niet direct stappen. Wij komen op voor uw belangen als slachtoffer van het bedrijfsongeval, en zorgen er voor dat u optimaal wordt gecompenseerd. Lees meer over aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval in Haarlem

Bent u betrokken geweest bij een bedrijfsongeval in Haarlem of in de omgeving van Haarlem? In Haarlem is De vakman al jaren actief op het gebied van letselschade. Onze letselschade advocaten helpen u met het claimen van een schadevergoeding bij een bedrijfsongeval. Bel 023 - 799 08 80 voor vrijblijvend advies.

Waarom kiest u voor ons?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging