023 - 799 08 80

Letselschade advocaat nodig in Haarlem?

Betrokken bij een bedrijfsongeval

Ook op het werk kunt u letselschade oplopen. Denk hierbij aan RSI door veelvuldig computergebruik of een val van een steiger in de bouw. Als u op uw werkplek lichamelijke of geestelijke schade oploopt, kunt u dit verhalen op (de verzekeraar van) uw werkgever. Berntsen Mulder Letselschade, uw letselschade advocaat in Haarlem, helpt u na een ongeluk op het werk.

Wij zorgen dat u op de juiste wijze wordt gecompenseerd voor de schade die u hebt geleden. Deze vergoeding bestaat uit smartengeld, maar er wordt ook rekening gehouden met extra kosten voor verzorging, gemiste inkomsten en de (financiële) gevolgen van uw letsel in de toekomst. Het arbeidsongeval hoeft hiervoor niet alleen Haarlem te hebben plaatsgevonden, ook in de gehele omgeving van Haarlem staan wij voor u klaar.

Letsel van een bedrijfsongeval verhalen op werkgever

Na een bedrijfsongeval komt de verhouding met de werkgever vaak onder druk te staan. Deze zal wellicht te kennen geven dat het ongeval heeft plaatsgevonden door schuld van de werknemer. Ook in deze gevallen is uw werkgever vaak aansprakelijk voor het bedrijfsongeval. Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval? Onze advocaten hebben dit al vaker meegemaakt. Wij komen op voor uw belangen als slachtoffer van het bedrijfsongeval, en zorgen er in Haarlem voor dat u optimaal wordt gecompenseerd.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk en omgeving.

Hoofdvestiging